2011. gada 18. aprīlis

Tannoy Definition DC8


Akustikas sistēma. Aptuvenā cena: 2000 Ls
Korpusa konstrukcijā tiek izmantots finieris no bērza, kas samazina rezonansi un iekšējo atstarošanos, uzlabojot vidējo frekvenču diapazonu.
Tannoy Dual Concentric ir divu joslu skaļrunis. Pēc izskata tas ir zemo/vidējo frekveņču skaļrunis, kura centrā atrodas metālisks konuss un 25 mm augsto frekveņču skaļrunis ar titāna kupolu.
Tannoy DC8 krossoveram ir veikta kriogēnā apstrāde pēc Deep Cryogenic Treatment (DCT) tehnoloģijas. Krossovers tiek atdzesēts līdz -190 grādiem pēc celsija un pēc tam atkausēts noteiktā laika periodā. Tam vajadzētu samazināt iekšējo spriedzi krossovera materiālu mikro struktūrā, nodrošināt labāku signāla nodošanu un izcilu sīku detaļu izšķirtspēju.
Visos definition sērijas skaļruņos tiek izmantots ar sudrabu pārklāta, bezskābekļa vara iekšējais vadojums. OFC varš nodrošina ievērojami labāku signāla nodošanu kopā ar sudraba pārklājumu augsto frekvenču diapazonā.
Uz aizmugurējā paneļa atrodas fāzes invertors zem kura atrodas WBT termināļi kabeļu pieslēgšanai. Viens no 5 termināļiem ir paredzēts skaļruņa korpusa iezemēšanai ar papildus kabeli kurš tiek savienots ar pastiprinātāju, kurš arī ir iezemēts. Tas paredz augsto frekvenču traucējumu un trokšņu samazināšanu.
Specifikācija
Jauda (RMS): 87W
Rekomendējamā pastiprinātāja jauda: 30 - 175W
Pretestība: 8 Ω
Frekvenču diapazons: 42 Hz - 35 kHz
Krosovera frekvence: 1.5 kHz
Jūtība (2.83V/1m): 88 dB
Konstrukcija
Tips: plaukta akustiskā sistēma
Joslu skaits: 2
Apdare: lakota melna, ķirsis, valrieksts
Augsto frekvenču skaļrunis: 1 x 25 mm titāna
Zemo frekvenču skaļrunis: 1 x 200 mm papīra masas
Izmēri (A x P x D): 470 x 271 x 260 mm
Masa: 10 kg

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru