2011. gada 19. augusts

Tannoy Definition DC10T














Akustikas sistēma. Aptuvenā cena: 4000 Ls
DC10T ieņem augstāko pozīciju Definition sērijā. Atšķirībā no jau apskatītās DC8 un sērijā vēl ietilpstošās DC8T šai akustikas sistēmā tiek pielietoti par 5 cm lielāka izmēra skaļruņi, ir pieaugusi jūtība un jauda.
Dual Concentric skaļrunī augsto frekvenču skaļruņa kupols ir izvietots vidējo frekvenču difuzora centrā, rezultātā zemo un augsto frekvenču skaņa iziet no viena punkta, nevis no dažādām vietām kā ierastajos skaļruņos, tādejādi uzlabojot stereo attēlu.
Korpusa konstrukcijā tiek izmantots finieris no bērza, kas samazina rezonansi un iekšējo atstarošanos, uzlabojot vidējo frekvenču diapazonu.
Krossoveram ir veikta kriogēnā apstrāde pēc Deep Cryogenic Treatment (DCT) tehnoloģijas. Krossovers tiek atdzesēts līdz -190 grādiem pēc celsija un pēc tam atkausēts noteiktā laika periodā. Tam vajadzētu samazināt iekšējo spriedzi krossovera materiālu mikro struktūrā, nodrošināt labāku signāla nodošanu un izcilu sīku detaļu izšķirtspēju.
Visos definition sērijas skaļruņos tiek izmantots ar sudrabu pārklāta, bezskābekļa vara iekšējais vadojums. OFC varš nodrošina ievērojami labāku signāla nodošanu kopā ar sudraba pārklājumu augsto frekvenču diapazonā.
Uz aizmugurējā paneļa atrodas fāzes invertors zem kura atrodas WBT termināļi kabeļu pieslēgšanai. Viens no 5 termināļiem ir paredzēts skaļruņa korpusa iezemēšanai ar papildus kabeli kurš tiek savienots ar pastiprinātāju, kurš arī ir iezemēts. Tas paredz augsto frekvenču traucējumu un trokšņu samazināšanu.
Specifikācija
Jauda (RMS): 125W
Rekomendējamā pastiprinātāja jauda (RMS): 30 - 250W
Maksimālā jauda: 500W
Nominālā pretestība: 8 Ω
Frekvenču diapazons: 30 Hz - 35 kHz
Krosovera frekvence: 200/1400 Hz
Jūtība (2.83V/1m): 92 dB
 Konstrukcija
Tips: grīdas akustiskā sistēma
Joslu skaits: 3
Apdare: tumšs riekstkoks, ķirsis, melnas
Augsto frekvenču skaļrunis: 1 x 25 mm (titāna)
Vidējo frekvenču skaļrunis: 1 x 254 mm (papīra masas)
Zemo frekvenču skaļrunis: 1 x 254 mm (papīra masas)
Izmēri (A x P x D): 1125 x 339 x 320 mm
Masa: 34.5 kg

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru